Selahaddinî Eyyübi Ortaokulu


Vizyon: BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

Misyon: Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar: OKULUMUZ SPORTİF BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ALANLARDA İLÇE VE İL DÜZEYİNDE BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR.

Saatler: Ders başlama Saati:08.10 Ders Bitiş saati:14.30
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: futbol-basketbol-voleybol ve masa tenisi dallarında faaaliyetlerimiz mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzun tubitak ve erasmus projelerine başvuruları bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: okulumuz Okulum temiz,Beslenme dostu ve Beyaz Bayrak sertifikalrına sahip bir okuldur.
Kontenjan Bilgileri: Her kademeden 3-4 arası şubemiz bulunmaktadır.

Telefon - 0412 74900

Belgegeçer - (412) 749 0067

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://silvanselahaddinieyyubiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SELAHATTİN MAH. SAİDİ NURSİ CAD. NO 3 SİLVAN / DİYARBAKIR

Öğretmen :22
Öğrenci :370
Derslik :13
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - Selahattin Mahallesi Diyarbakır Caddesi,Toki evleri bölgesi Çamlıköşk kafe arkası (Yeni Devlet Hastanesi Civarı ) SİLVAN/ DİYARBAKIR

Adres - SELAHATTİN MAH. SAİDİ NURSİ CAD. NO 3 SİLVAN / DİYARBAKIR

Ulaşım İlçe merkezine yürüme mesefasindedir.Tercihe bağlı olarak şehir içi dolmuşlarla ulaşım yapılmaktadır. İl merkeze ise ilçe merkezden gelip il merkeze giden dolmuş ve belediye otobüsüyle s ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkeze uzaklığı 75km Okul ilçe merkezinde toki bölgesinde olup,Devlet hastanesi civarındadır.